Skypeträning

I arbetet med att skapa former för att kunna talträna när som helst vid vilken tid på dygnet som helst, har vi prövat att använda oss av Skype för att talträna med hjälp av datorn.

Var med i TALAkademins torsdagsträningar kl 21.00 på Skype!

2 Responses to Skypeträning

  1. talarobertlindohf says:

    Vi tränar också med Skype Video ibland. Hör av dig om du vill vara med och prova detta!

  2. Nu kan jag inte längre skylla på att jag inte har tid att träna min röst och mitt tal på avtalade tider. Jag kan träna när som helst på de tider jag själv väljer. Förutom de två SKYPE-tiderna – onsdagar och torsdagar, f.n. kl 21.00 – 22.00 – kan jag när helst det passar mig träna med webbkamerainspelningar och lägga dem i DROPBOX. Där kan valda mottagare när helst det passar se och lyssna på träningsinslagen – och även replikera förstås. Vilket i sin tur genererar fortsatt träning. Vilka bra träningsmöjligheter det finns fr. o. m. år 2012!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: