TAL-lördag i Göteborg, 24 november

Tal-lördag i Göteborg för Västra Götalands stamningsförenings medlemmar.

One Response to TAL-lördag i Göteborg, 24 november

  1. angermannus says:

    Det ska bli trevligt som vanligt. Daniel och Erik ingår i TALAkademins styrelse. Därför känns det som att komma hem lite – när man befinner sig i Göteborg på TALA-kurs. Daniel och Erik har nämligen varit styrelsemedlemmar i många år. Jag känner mig alltid varmt välkommen till ett trivsamt program. När det uppenbarar sig nya deltagare får vi alla anledning att se tillbaka på rösten och talets tio punkter. Det är varje gång nyttigt att ytterligare förstärka grundmönstret för den röst- och taltekniska träningen. Rösttekniken och taltekniken måste man utveckla så att alla kan producera språkljuden på ett bra sätt – avspänt och fullödigt.
    Per aspera ad astra :-).

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: