Hur skall jag göra för att lägga in en webbkamerainspelning?

Den rubricerade frågan ställde jag nyligen till Robert – TALAkademins ordförande. I det TALAkademins utskick som han står i begrepp att utge, erbjöd han mig  att medverka. Då triggades åter hos mig tanken att göra en webbkamerainspelning som som enkelt kunde annonseras i utskicket med en webbadress. Ett muntligt bidrag i. st. f. ett skriftligt inlägg ger talträning i st. f. skrivträning. Det är något som jag gärna vill prioritera.

Hälsningar i all hast
Åke

One Response to Hur skall jag göra för att lägga in en webbkamerainspelning?

  1. angermannus says:

    Nu gäller det att ladda upp webbkamerainspelningen. ”Dra filen med webbkamerainspelningen till rutan.” Men jag vet inte vilken ruta Robert menar… Nu får jag likt lapparna i Lappland ta fram kaffepannan och ta en kaffepaus. Och fundera på hur jag skall lösa fortsättningen på den här uppgiften. 🙂

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: