Att vara en förebild för andra

It’s one thing to get by without stuttering. It’s another to enjoy giving inspired talks to appreciative audiences. You demonstrate what recovery from stuttering is really all about.
You’re a great role model and inspiration for everyone on this list.
Regards,
John

Före John C. Harrisons kommentar ovan läste jag ett inlägg av ”Anna”. Hon hade just berättat om sin talutveckling under 4 år med träning enligt NLP. Hon upplevde utveckling och framgång med sin person och sitt tal. Trots detta konstaterande erfor hon mycket invändningar och skepsis mot NLP-övningarna från sin omgivning. Så mycket kritik från stamningskretsar, mottog hon, att hon nu övervägde att lämna stamningsvärlden och ägna sig åt folk som önskar träning i muntlig framställning i stället. John Harrison föreslår emellertid att hon behövs som ”role modle” för oss som stammar. Jag instämmer .

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: