Elementära övningar i röst- och talvård

Scannade texter 2014 .övningar i röst- och talteknik

2 Responses to Elementära övningar i röst- och talvård

  1. Robert says:

    Det verkar finnas fler sidor. Kan du skanna in dessa också, Åke?
    Jag ser fram mot fortsättningen!

  2. angermannus says:

    Elementära övningar i röst- och talteknik vill jag gärna belysa lite närmare för alla intresserade personer som har stamning i sitt tal. För egen del har jag haft stor nytta av att jämföra dem med mina övningar i golfspelet. Att gå omkring på golfbanan och ”hacka sig fram” påminner mycket om frustrationen man känner när man stammar. Jag har upptäckt, att jag har haft stor nytta av att jämföra övningar i ett system med övningar i ett annat system. Så är det med övningar i golf som jag överfört till motsvarande analoga övningar i tal. Detta har stimulerat mig till att bättre komma ihåg dem så att jag bättre har kunnat utföra dem i verkligheten i sitt rätta sammanhang och i många olika situationer. När jag finner att tiden är mogen ska jag gå in på detaljer och kommunicera med golfspelande och intresserade personer som har stamning i sitt tal.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: