Vad begränsar att talet flyter på?

”One of the first things I did (when I decided to embark upon a more expansive lifestyle) was to identify my self-limiting beliefs. I achieved this by making a list of the areas in which I was holding back. It was only when I spent time to consciously focus upon my behaviours, that I discovered how widely such restrictions were adversely influencing my life.”
(Alan Badmington)

… I discovered how widely such restrictions were adversely influencing my life.

Vad är det som skadligt inverkar på ens liv? Det är klokt att göra upp en lista på sådant, tycker Alan Badmington. Ett bra förslag tycker jag. Även sådana aspekter inverkar på en människas tal. Därför är det någonting vi diskuterar inom TALAkademin. Var med och diskutera du också!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: