Planera för det du vill ändra på – och genomför det!

”I then devised an extensive (and proactive) plan of action that routinely placed me in the very situations/circumstances/roles that I believed I could not fulfil. I initially experienced discomfort – but the more I confronted those challenges, the more comfortable I became. (Alan Badmington)

I initially experienced discomfort – but the more I confronted those challenges, the more comfortable I became.

”All vår början bliver svår. Bättre går det år från år.”

Om vi hjälps åt att träna och om vi tränar regelbundet tillsammans t. ex. via SKYPE så går det lättare att bli uthållig. Tillräckligt för att nå fram till målet. Låt oss utveckla träningen på SKYPE och DROPBOX. Och så fortsätta att arrangera glädjande uppföljningar genom TALAkademins veckoslutsträffar. Det blir en kul framtidsvision.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: