ETT ORD PÅ VÄGEN…

” For example, if you form an image of a goal and imagine it growing bigger, brighter and imagine some upbeat music playing you’ll have more motivation and belief in success then if you imagine it small, dark and far away. So what can be realistically accomplished? You can change emotional reactions, beliefs, perceptions. This is half of John Harrison’s hexagon. Combined with belief that stuttering results from a person’s getting in the way of their natural flow (Speech is a River by Ruth Mead) this helps to liberate speech flow. It may not ”cure” stuttering completely, but it can change a person’s experience.”
(Anna Margolina)

Det här kan var och en fundera på vad det innebär. Ibland kan man behöva lite betänketid för att man skall kunna fatta helt och hållet. Men så mycket är klart: Anna Margolina vill tipsa oss om hur man kan förbättra sitt talflöde. Förmodligen kommer det att hjälpa lite på vägen att förstå om man också tar reda på vad Ruth Mead vill bidra med, nämligen ”Speech is a River.”

”Speech is a River” kan laddas ner kostnadsfritt från internet.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: