In my opinion…

”In my opinion every person who consistently stutters in one context (authority figures, telephone, strangers, etc.) but does not stutter in other contexts (alone, with Pet, with trusted friends, etc.), then the “trigger” for them to stutter (to run their stuttering speech strategy) is psychological (mostly the “fear” of stuttering).”

Man kan lära sig genom vanlig träning – med många övningar – att tala annorlunda. Till slut har man lärt sig att tala på ett annorlunda sätt. Det går automatiskt. Det är bara en tidsfråga. Hur lång tid det tar varierar hos oss alla. Man måste därför pröva sig fram för att få veta vad som gäller för just mig. Man kan inte veta i förväg. Pröva och erfar!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: