TOASTMASTERS LIKNAR TALTRÄNING I TALAKADEMIN

” For me giving a speech at Toastmasters is pretty scary – I notice it more at the end of the speech when I sit down and I feel myself shaking! But I don’t hold back when I am speaking (from a stuttering point of view) so I haven’t had any problems with stuttering, and people always comment that I appear to be really relaxed. However, I don’t feel that I am in a dominant position when giving a speech – I feel that it is more an interaction between me and the audience, and they are there to support me. I am lucky that my Toastmasters club is quite small and very friendly! So I am working on establishing more of a connection, eye contact, pausing, etc. I did my Speech 2 last week and it was definitely easier than the first speech. So hopefully the increased confidence will also affect other areas of my life and areas in which I hold back more. I am also planning to incorporate some of your public speaking exercises into future speeches”.
regards
Sue

” I am also planning to incorporate some of your public speaking exercises into future speeches”.

Det låter utmärkt. Man kan tänka sig att träna med svenska medlemmar i TALAkademin som kan engelska. Det har vi ju alla lärt oss lie i skolan. Jag är övertygad om att vi i Sverige har lärt oss tillräckligt mycket engelska för att kunna träna via SKYPE. Det är värt att undersöka. Det är anledning till att ta kontakt med en engelsk stamningsförening med det snaraste.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: