Double volume talking

Hi Amer
I really agree with you about how helpful it is to increase your volume when speaking. I also got this technique from John during a skype session! I’d really recommend it to everyone – the results are impressive and encouraging because you really see a change very quickly – it’s not something that you have to practise for a long time before you see any changes. The main barrier I had to overcome was a natural tendency to speak quietly and feeling uncomfortable that, if I held back, it would be even more obvious because of the increased volume I was using. But in fact the tendency to hold back is much less when speaking louder. Now I am also working on having fun while speaking!
Sue

Jag kan instämma i ovanstående. Att öka röststyrkan, att tala ut, har en god inverkan på ökande flyt i talet. Man talar helt enkelt bättre om man samtidigt ökar röststyrkan. Det ger snabbt resultat. Helt i överensstämmelse med vad som sägs ovan.

Jag har emellertid märkt några svårigheter som är vanliga. Den vanligaste är att man upplever att man skriker. Därför ta det lite tid av träning för att övertyga sig om att den eller de som lyssnar till ens tal är överens om att röststyrkan inte låter skrikig. Rösten blir bara stabilare och klarare. Helt normalt.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: