Det finns hjälp att få…

”As I thanked my saviors, I couldn’t help thinking how similarly it was to my life. When I kept struggling with my stuttering problem on my own, I remained stuck. When I kept trying to solve it using the same methods and approaches that failed me before, I remained stuck. When I got out and called for help, I was able to find mentors, coaches, friends and role-models, who helped me to lift my life off the big, immovable stone called stuttering and move it forward.”
(Anna Margolina)

”Bedjen och i skolen få. Klappen och för eder skolen vara upplåtet. etc.”
Anna Margolinas skrivning ovan går tillbaka på ”en gammal sanning, väl beprövad…” Den påminner mig dessutom om just vad min gamla mormor Lovisa sa ibland. Hon citerade gärna ett bibelcitat, när hon fann att det passade. Något som hon hade prövat och erfarit.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: