Du kan det, när du kan lära ut det till andra!

Hi Richard,
Many congratulations on your impressive NLP/NS summary. I’ve heard it said that the best way of learning something is to teach it. Effectively (as a result of your translations), that’s what you have done. The stuttering community owes you an enormous debt of gratitude.
(Alan Badmington)

”I’ve heard it said that the best way of learning something is to teach it.”Så rätt du har Alan Badmington. Varför uppmanar du inte rakt på sak alla som stammar, att det är slutmålet för all träning? Jag förstår inte detta. Det är ju det alla behöver känna till. Att lära sig en sak så bra att man kan lära ut det till andra. Det är då det fungerar som det ska. Att det ska vara så svårt att uttala! Jag lovar dig nu Alan Badmington, att vi ska ta det du sagt på allvar i Sverige och i TALAkademin. Vi ska träna på allt tills vi kan lära ut det till andra.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: