Hur många gånger måste jag öva? Är 7 ggr nog?

”I Know I’ve not completely nailed it yet, but I feel I’ve finally made some progress in the past 24 hours. I’ve made a big crack in the self-limiting belief that I can’t say this word in shops. I have proved that ‘belief’ to be a lie.

Sometimes these negative beliefs/’mental blocks’ can seem so insurmountable – even almost impossible for us to ever change. But, I’ve proved to myself today, that given the right approach and attitude, even the most deep-seated negative beliefs can be changed, and progress made.”
Hazel

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: