Mod att tala

As Alan has said, sometimes we need to put ourselves into these types of situations, even when we don’t feel totally prepared, or feel 100% confident. By doing so, we are saying ‘no’ to fear and ‘yes’ to the confident person we want to become.
Hazel
Gammalt har det varit en dygd att visa mod i skrämmande situationer. Men hur är det idag? Blir vi uppmanade att visa mod i farofyllda situationer? Nej, det tycker jag inte. Snarare är det väl så att man lärt sig att akta sig för farliga situationer.

En sådan farlig eller skrämmande situation är det för många, när man skall tala. Därför avstår man från att ge sig i kast med situationen. Det är ingen bra talstrategi. Alan och Hazel rekommenderar att vi skall visa mod att tala.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: