Transfer – betyder överföring t. ex. till andra situationer

”As many within the stuttering community will confirm, one of the most difficult aspects of any kind of speech therapy is being able to successfully transfer the gains that we enjoy in a safe environment into the outside world.  You managed to achieve that for the majority of the time.”
(Alan Badmington)
Ja, här är det åter fråga om  ”expand your confort zone”. Något som Alan Badmington ofta återkommer till i många av sina uttalanden. Hur var det nu vi gjorde inom TALAkademin för att utvidga vårt arbetsfält? Är det någon som kommer ihåg det år 2015? Berätta i så fall! Vi behöver alla utvidga vårt verksamhetsområde.

P&E (prövat och erfarit)

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: