”I TALAkademin tror jag att vi klarar det på fyra år…”

”Qahtani joined Toastmasters six years ago. He competed in many speech contests and honed his timing in standup comedy before reaching his goal of earning the title of World Champion of Public Speaking, which he hopes will be a springboard into a career in professional speaking. ”
(klipp från internet, You Tube.)

One Response to ”I TALAkademin tror jag att vi klarar det på fyra år…”

  1. angermannus says:

    Efter fyra års träning i muntlig framställning är det min uppfattning, att man skulle kunna upprepa ett motsvarande vinnarbeteende. Av personer som har stamning i sitt tal tror jag på total framgång – ett vinnarbeteende – för en viss procent, säg 75 %. Jag tror inte på 100 % med framgång. Vilja och uthållighet kommer inte räcka till för alla. Man kommer att vara nöjd med lägre ambitioner. Och det finner jag helt rimligt. Fyra års träning i muntlig framställning kommer likväl, absolut att ge – åtminstone ett nöjaktigt resultat.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: