Vilka är vi i TALAkademin?

”We are people interested in gaining freedom from stuttering and unlocking our gift of effortless speech. This is a place to talk about your discoveries, explorations and experiences. This is a place to exchange ideas, get advice from those who are more advanced in their journey, be encouraged and inspired.”

(Anna Margolina)

One Response to Vilka är vi i TALAkademin?

  1. angermannus says:

    Jag tycker, att det Anna Margolina har skrivit ovan även stämmer bra in på TALAkademins medlemmar och föreningens träningsambitioner. Kul att känna igen sig. Och veta att också andra delar våra erfarenheter. Delad glädje är dubbel glädje.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: