Kan det här vara den ultimata lösningen på det fritt flytande talet? Värt att testa! Absolut!

”…However, what makes Dynamic Stuttering Therapy unique is that at the same time that people who stutter work at changing their state of mind, they are also working directly to train their brain to use the same natural automatic process of speech production that is used by fluent speakers..”
Barbara Dahm)

One Response to Kan det här vara den ultimata lösningen på det fritt flytande talet? Värt att testa! Absolut!

  1. angermannus says:

    Jag ska i alla fall göra allt jag kan för att testa om det fungerar. Förutsatt att det finns intresserade personer som stammar och har lust att testa. Se hur många det fungerar för perfekt. Hur många det fungerar på ”hyggligt”. Och hur många det inte fungerar på alls. Jag gissar nämligen på en normalfördelning. (enligt Gausskurvan)

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: