Träning, träning och åter träning

”…You can’t allow yourself to be put off because of the struggle.  You’ve been functioning and thinking one way for years, and old habits die hard.  That’s the way the body/mind works.  But those habits of thought and action can be defeated if you are persistent and remain observant and creative.”
John H.
Det räcker inte med att erfara en aha-upplevelse! Man måste träna in ett nytt beteende. Det tar tid har jag förstått. Mer tid än vad man i förstone räknar med. Därför är det helt avgörande, att man får veta hur lång tid träning av ett nytt beteende tar. Jag menar, att träningstiden varierar för olika individer. Därför är det en viktig information, att man får veta hur lång tid det i genomsnitt tar för en grupp personer att uppnå en varaktig önskad beteendeförändring. Låt oss snarast undersöka saken inom TALAkademin!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: