”Freeing Your Inner Fluency”

”The idea is simple – learn to produce speech like fluent speakers do and build a mindset that leads to fluency. There are ways to control what your mind does. You don’t have to be 100% fluent to speak with power, flow and confidence. Freeing your Inner fluency workshop is or your if you want:

• Find your voice and let go of fear
• Express yourself with ease and confidence
• Understand and develop “the fluency mindset”.
(Klipp från Anna Margolina)

Hur man får ett naturligt flyt i sitt tal, har vi redan erfarenhet av inom TALAkademin. Härligt! Hur man hittar sin bästa röst tränar vi redan i och med att röstkvalitet, röstläge och röststyrka finns med i de 10 grundläggande färdigheterna. Hur man uttrycker sig på bästa sätt har vi länge gjort genom  ”Speaking Circles”. Vi har framgångsrikt utvecklat och analyserat den muntliga framställningen i flera veckoslutsarrangemang under årens lopp. TALAkademin ligger bra till i tiden! Man blir glad!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: