Vem vill inte testa en ny talteknik?

Let go of stuttering and unlock your ability to express yourself with power.

If you stutter, you know that there are some situations in which you speak with little or no difficulties and there are others in which you experience more severe blocking. Have you ever wondered why you can speak so well in some situations but struggle in others? You heard that stuttering is a genetic disorder and that it cannot be cured. Yet, if you know it is possible or you speak with ease, what stops you from having the same level of freedom in all situations?
(Anna Margolina)

Är det OK att tala med kraftig stämma? Kan du bara tala flytande med full röst? Men, kan du släppa loss och tala fritt och avspänt för jämnan? Det lär vara möjligt med lite träning. Detta intresserar mig i egenskap av seniormedlem i TALAkademin. Jag vill gärna testa om det går att genomföra en sådan träningskurs och erhålla ett nöjaktigt resultat. Då kan man tala i alla situationer med lätthet. Kan en sådan kurs komma till stånd genom TALAkademin? Det tänker jag snarast ta reda på.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: