Om konsten att ändra på något…

”…What I have found effective for me is to select a false belief, then re-create the belief to what I know is the truth. I then bring this statement into my mind periodically during the day, repeating it and thinking about it, contemplating it for as long as I can keep other thoughts out of the way, confirming at the same time that this belief is true for me. The more mental effort that is put into this practice the more effective it will be. It’s like meditating, the more focus you put into it the more effective it is at changing your inner beliefs.”
(Amer)

Jag tror att man måste välja ut ett sätt eller en metod, när man önskar en förändring i sitt beteende. Personligen tilltalas jag av Amers beskrivning här ovan. Och det beror till stor del på att känner igen NLP i framställningen. Jag tror att det är angeläget att vi prövar förslag som Amers till förändring av beteendet. Pröva och erfara! Det är bra.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: