Stamningens sammansatta natur,tankar, uppfattningar,känsloreaktioner…

”…It was not until I gained knowledge and understanding of a complex nature of stuttering that involves our thoughts, beliefs, perceptions, emotional reactions, that I started gaining freedom from the stuttering monster. …”
(Anna Margolina)

Man får ge akt på hur och vad man tänker om stamning om man vill  bli av med den.  Man måste skaffa sig en egen uppfattning om vad det är fråga om. Och hur man förbättrar känsloläget till stamningsinslagen i sitt tal.

Tillsammans med TALAkademins medlemmar får man hjälp och stimulans till att behärska på ett bättre sätt hur man talar flytande. Det är bara att gå med på en av TALAkademins kurser så kommer man att förstå hur man gör. Anmäl dig därför till första bästa kurs hos ”Nya TALAkademin”.. Pröva och erfar!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: