Räkna med fyra år…

”…The thing is – it does take work and it is not a quick fix. I wish there were something that worked fast and led to effortless speech in a month or so. It is a journey. However, it is a journey worth taking.”
(Anna Margolina)

Äntligen börjar jag att känna igen mig. Ovanstående uttalande verkar nu lockande på mig. Det finns ingen kvick fix! Jag brukar säga, att det tar fyra år av träning. Tycker det låter skrämmande lång tid.  Men lyckas man ha kul samtidigt med träningen  ja, då går det att fixa. På fyra år!(p.e.)

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: