…I recovered from stuttering…

”As you know, I recovered from stuttering when I fully realized that the brain automates speech.  Period.  This came as a blinding insight to me after years and years of wandering around in a fog…..like a dangerously foggy morning or like the bathroom mirror after a super-hot shower.   A problem arises, however, at the point when I have to explain how I overcame stuttering to those who are still trying to control their speech.”

(Ruth Mead)

Skönt att läsa om någon som …”recovered from stuttering”.  Det finns uppenbarligen sådana. Jag känner personligen några sådana personer.  Även i Sverige. Andra har jag hört talas om. Det kul i alla fall att känna till detta. Glädjande faktiskt när jag tänker efter. ( 🙂

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: