Håll fokus på rätt ställe!

”…and completely focus once again on the person I am
talking to.

(Hazel Percy)

– Håll fokus på rätt ställe, när du talar. Jag uppfattar, att vi nu är inne på kommunikationsträningsområdet. Då är det träning som gäller. ”Träning, träning och åter träning!” Jag känner nu igen tongångarna från idrottens värld. Ta lärdom av idrottsutövarnas vardag. Det anser jag, att jag själv har gjort. Och med framgång. Ta fram ett inspirerande träningsprogram. Kombinera gärna idrottsträning med talträning. Det har jag själv dragit nytta av. Sätt igång med träningen snarast! Utvärdera resultatet. Förslagsvis efter 3 – 4 år. Se vad som händer! (P.E.)

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: