Är du en ”kontrollperson”?

Date: Sun Jan 17, 2016 4:50 pm ((PST))

Ruth has ”controlled” her need to control”. If every PWS learned to do that, I am guessing that at least 75% would be naturally fluent for the remainder of their lives. Indeed, in all likelihood. when the PWS controls their need to control, all fear of stuttering, all fear of being found out, all fear of being called a retard, all shame, all anger, all hurt, all pain, etc., will be gone. Wow!!! take some time if you haven’t already done so, and write down what would change in your life if you ”controlled your need to control”. This is serious. Please take it as such. Bob
Bob

I know what you’re saying, but I’d caution you about using the word ”control”, even this situation.  It can have a totally opposite effect than you’re looking for.  How can you say the same thing but in more positive terms and without using the word ”control.”
John

Det här med kontroll finner jag intressant. Jag måste således  klara av att överge kontrollfunktionen för att få flyt i mitt tal. Den här vanliga kontrollfunktionen som man/jag/många andra mer eller mindre omedvetet aktiverar i sitt dagliga beteende kan enligt ovan ställa till besvär när jag talar, – och som jag förstår – spelar golf, tennis, eller idkar bågskytte. För att nämna några exempel.
John Harrison påminner ovan om att kontroll utgör ett hinder. Värt att lägga på minnet!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: