En handfull möjliga…

”Coaching people is by far the coolest thing to do. In two years I worked with 40 people and only a handful understood it all comes down to taking action and hard work on a mindset that needs re-programming”
(Rene)
Fem av fyrtio. Inte så tokigt. 0,125%. Det gäller att kunna tänka om. Och inte ge upp i förstone. Jobba hårt.  Det kanske tar fyra år innan man kan behärska ett nytt sätt att tala. Det verkar ju inte så lockande. ” Men skam den som ger sig.” Det är ett användbart ordspråk i en sådan här benägenhet. Det gäller att hitta arbetslust. Och veta hur man skall arbeta, träna. Svar kan man få hos TALAkademin. (P.E.)

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: