Berätta om din talträning!

”It’s almost a year now, since I ventured out and started giving talks to church/community groups in my local area.  Today, I revisited the church where my first such talk took place –  to give another one, lasting around 20 minutes.  This time round the topic was not directly related to stuttering, although I did give a brief update of my progress, during the last 5 minutes or so, as I knew that those who’d heard me speak the first time round, would be interested to know.”
(Hazel Percy)
Hur lång tid behöver man talträna innan det märks tydliga resultat även i normala tal- sammanhang? Personligen har jag saknat och därför efterfrågat under många år resultat av träning i muntlig framställning. Jag kan idag inte erinra mig att jag stött på några sådana uppgifter. Enstaka oprecisa uttalanden om att träningen i muntlig framställning givit resultat,  det är vad jag minns.
Hazel Percy – [neurosemanticsofstuttering] – har emellertid  ökat mitt intresse för talträningsresultat. Hon berättar föredömligt om sina erfarenheter av talträning. Det manar till efterföljd, menar jag. Vi kommer att ha stor nytta av många personers talträningserfarenheter. Jag tror att det kommer att utveckla och effektivisera talträningen. Det kommer även att göra det möjligt att kunna utvärdera olika träningsprogram. Det saknar jag fortfarande  i dag.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: