”Vägra att ge upp…!”

Do you feel you have no other choice but to start doing something different with your brain and your life? If yes, than, trust me – you will succeed. Because you will keep going, stumbling, failing, dusting yourself off and getting up again… And I know from my own experience, that when you refuse to give up, the universe gets on your side and you open the doors to some very special magic.
(Anna Margolina)

Jag har hört det förr: ” Ge inte upp!” Många exempel. Många gånger. Under årens lopp. Men jag måste erkänna en sak. Helt och fullt har jag för min del aldrig helt övertygats om att det verkligen stämmer:  att aldrig ge upp. Jag menar, att aldrig ge upp inför någonting som jag verkligen åstundar.

Vill jag tala flytande utan stamningsinslag i mitt tal, så måste jag först veta om det över huvud är möjligt. Det måste finnas konkreta exempel på detta. Annars blir jag aldrig övertygad. Jag har sett några exempel. Faktiskt.

Anna Margolina hävdar emellertid, att om man vägrar ge upp så får man magisk kraft från himlen, vars dörrar öppnas. Ja, det är bara att pröva och se om det stämmer. Då tipsar jag om coaching från TALAkademin.
Pröva och erfar. (P.E.)

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: