”a great way to learn is to teach others”

”…I never forgot you insistently telling me (over the phone) ”a great way to learn is to teach others” and encouraging me to share my experience/knowledge. That advice is being proven more true every time I post onto here.
………..
You also stressed the importance of ”FUN”.. Which has been on my mind quite often ever since you mentioned that to me
– Christian

One Response to ”a great way to learn is to teach others”

  1. angermannus says:

    ”Genom att lära ut till andra, lär man sig själv på bästa sätt”. Det är en viktig upptäckt som jag också har gjort. Det här är första gången som jag upptäckt det i skrift. Men bättre sent än aldrig. Nu kan jag rekommendera alla TALAkademins medlemmar att pröva i vilken utsträckning påståendet stämmer och är allmängiltigt. Alltså: Bli aktiv i TALAkademins verksamhet.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: