Vad är nyckeln till framgång med talträning?

”…The key is – keep moving and experimenting and every time ask yourself – what did i learn about myself from this experience? What belief about myself I discovered? Be curious – this is the key. ……It is not easy to do alone. Either find a coach, or find a ”change buddy” with whom you will practice and discuss things. It is important to have someone with an outside perspective, because there are things you do not see. because you are too close.
Anna
Jag tror, att det är fler än jag själv som håller med Anna (Margolina) om detta att vara nyfiken på och angelägen om ett bra träningsresultat. Behövs fem, tio, tjugo, fyrtio, åttio eller mer än etthundrasextio träningspass? Man behöver säkert en coach också för att så snabbt som möjligt nå sitt mål. Eller en intresserad träningskompis. DET ÄR TRÄNING SOM GÄLLER!
Det är vars och ens uppgift att pröva hur mycket.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: