Pröva och erfara (PE)

”…Think about those people who will fight you tooth and nail saying stuttering is genetic or cannot be cured and how defensive they become. So if you are serious about your mind, and your life, grab the book.”
Anna
Jag avstår av tidsskäl från att rekommendera den bok som Anna föreslår. Det viktiga budskapet är emellertid, att ”…stuttering is genetic or cannot be cured…”  ÄR FELAKTIGT. Vi är numera rätt många personer som upptäckt och erfarit, att ”stuttering can be cured”. Det är en fråga om träning i olika avseenden. Det är en fråga om att pröva och erfara. (PE).

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: