Så här kan man göra, när man taltränar i USA idag

Right now I believe I’m on on the ”trusting spectrum”. My trust is growing but it still has more room to grow. I want to think I trust this new way of speaking because I have had situations where it seems reliable, but I know I’m still having a hard time trusting. Although My trust is growing. Since I don’t trust entirely I’m still being strict with myself about going out & speaking in this new way despite my fear & doubt. So far the pattern has looked like this. 1. have distrust in this new way of speaking. 2. I go out & I implement natural speech the best I can. (Not using force, not avoiding words, not pre planning sentences) 3. Some speaking situations don’t go well & some do. 4. I notice the situations in which I have success using this bizarre new way of speaking. 5. Gain more trust than before. Then Repeat 1-5

Christian,

As you rightly observe, trust grows over time.  What you’re doing seems totally right.  Keep going, bro.  You’re on the right path.

John H.
(Klipp från internet)
Tillit, tillit till det nya sättet att tala,men det är svårt stundom. Men man får lov att växa i tron. I tron på det jag kan förändra. Även om man ibland vacklar i tron på sig själv och det man gör. Ge inte upp! Trots rädsla och tvivel. Så  här långt ser det ut som att jag misströstar över mitt sätt att tala. Man försöker att tala så bra som man förmår. Utan att pressa på,utan att undvika vissa ord, utan att tänka ut vad jag ska säja i förväg. Ibland går det bra och ibland inte. Jag lägger märke till vissa situationer som jag har framgång i när jag använder det bisarra nya sättet att tala på. Skapa mer tillit. Och repetera!
Det här tycker jag, att vi är bekanta med när jag tänker på TALAkademin och vad vi erfarit där under årens lopp. Och John  Harrisons positiva kommentar stämmer bra.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: