Kan du… så kan väl jag. Eller vi kan det tillsammans!

”I just want to say thank you all so much for your supportive and encouraging comments during the past few days, following my talk.  If it wasn’t for you guys and all the help and advice you’ve given me, I wouldn’t be doing what I am doing today.  I appreciate you all……………..thank you!!!”
Hazel

Ensam må vara stark… men tillsammans blir vi starkare. Vi måste lyckas med att göra den gemensamma talträningen mera lockande i Sverige. Idag tycker jag att det råder stiltje. Låt oss gemensamt lista ut hur det bör gå till framledes. Du som läser detta: Välkommen med dina drömscenarios! Skriv ned ditt förslag nu!

4 Responses to Kan du… så kan väl jag. Eller vi kan det tillsammans!

 1. Robert says:

  Jag skulle önska att det gick att få talträningen till en naturlig del av det dagliga livet. En träning som kan ske ofta, minst varje dag.

  • angermannus says:

   …Our treatment approach is holistic and focuses on the person who presents a problem of speech fluency, instead of focusing on the speech itself.

 2. angermannus says:

  Tack Robert för din kommentar! Den ger oss redan anledning att arbeta fram ett första önskvärt mål för TALAkademins närmaste verksamhet. Förhoppningsvis må det komma ytterligare förslag i all hast från många flera personer. Tag chansen alla intresserade till att personligen påverka TALAdemins fortsatta verksamhet.

 3. angermannus says:

  Andas in kraftigt! Frasera! Slappna av! Vila före nästa fras!
  En fras är det man säger på en utandning. Oavsett hur många ord den innehåller. Den minsta frasen är en ett-ords-fras. Den längsta frasen är individuell. T.ex. ”En pojke kom en dag inspringande på en bondgård och frågade om han fick låna en spade.” Den blev visst sjutton ord just nu.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: