En ny identitet … eller bara en ny roll?

”… I took Johns advice about having to become a new person it was scary but I took the advice and I am becoming an entire new person.”
– Christian

One Response to En ny identitet … eller bara en ny roll?

  1. angermannus says:

    ”… and I am becoming an entire new person.” När jag växte upp på 50-talet var jag redan tvåspråkig. I den här bemärkelsen. Jag kunde tala både rikssvenska och sidensjömål. Redan på den tiden lade jag märke till att jag stammade mycket mindre, när jag talade rikssvenska än när ja talade min hemdialekt. Då begrep jag inte varför. Men idag vet att det bl. a. berodde på att jag upplevde mig som en annan person. Det stämmer precis med ovanstående ”… I took the advice and I am becoming an entire new person.”

    Pröva du också om upplever likadant! Det är i så fall en betydelsefull och användbar upptäckt. Satsa på att bli en helt ny person!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: